18.1.12

Min egen högfors


Redan från början då vi började planera hur vårt framtida hus skulle se ut visste jag att jag ville ha en Högfors spis i köket. Käre sambon var inte alls övertygad om att en sån behövdes så det har krävts en hel del övertalning innan han gick med på det. Efter ett tag höll till och med han upp ögonen på findit och diverse ställen där en sådan kunde hittas. Så i måndags hände det! När Käre sambon kom från jobbet berättade han att han sett en på findit, precis en sån som jag ville ha. Jag sökte efter annonsen genast och ringde upp försäljaren. Det visade sig att spisen fanns i grannbyn och vi bestämde genast att vi skulle åka och se på den dagen efter.
Igår kväll for vi dit och spisen blev vår. Spisen var i mycket bra skick eftersom den stått inomhus. Billig var den dessutom. Lite småfix behöver den, men det klarar Käre sambon av att göra själv.
Nu var det ju bara huset att lägga den i som saknas :)



(Bild från findit)

Spisen på bilden är inte den vi köpte, men vår såg exakt likadan ut och var i samma fina skick.

4 kommentarer:

alegni sa...

åhh, den är så fin!

Liljas Corner sa...

Härligt! Svägerskan installerade en strax före jul, och det var dom glada för sen då dom var utan ström i 36 timmar :)

från denna dag sa...

He e väl klart he ska va en högfors i erat hus, utan tvekan! :) Jättefin e den! Och som kommentaren ovanför skriver, tänk så bra då strömmen far. Bara att gör upp eld och sen kokar ni mat på spisen. Sambon kommer nog att ändra sig helt då han äntligen får börja använda den ;)

Pia sa...

Hittade en jätte fin Högfors, skrolla ner i inlägget http://www.lindaslantliga.blogspot.com/2012/02/favoriter-koket.html